Često postavljana pitanja.

Pročitajte najčešće nedoumice koje naši klijenti imaju, kao i odgovore na iste. Svakako, stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i predloge.

Naravno, toplo preporučujemo da pogledate uzorke naših proizvoda i tako se uverite se u njihov kvalitet. Ono što moramo da naglasimo jeste da kupac snosi troškove cene uzoraka kao i dostave, ali će oni biti uračunati u buduću porudžbinu i time i refundirani.
Primarni materijali naših proizvoda su: srebrno staklo od 5 mm, aluminijumski okvir, vodootporna LED svetlosna traka, PE i PAMM.
Da, možemo prilagoditi boju okvira, debljinu stakla, oblik, kao i veličinu ogledala prema zahtevima kupaca.
Naravno, podržavamo svaki vid vašeg brendiranja i rado ćemo vam izaći u susret.
Da, pridajemo veliki značaj kontroli kvaliteta i zato imamo razvijene procedure kojima osiguravamo da naši proizvodi ispunjavaju sve neophodne EU standarde.
Uobičajeno je da je garantni rok 2 godine za sve elektronske delove proizvoda.
Ne brinite, obezbedićemo detaljan priručnik za postavljanje svih naših proizvoda, informacije o nephodnom alatu i rezervne delove, po potrebi.
Pridržavamo se svih standarda kada je u pitanju priprema proizvoda za izvoz, tako da su naši proizvodi upakovani u time predviđena kartonska pakovanja ili kutije. Svakako, pakovanje uvek možemo prilagoditi vašim zahtevima.

Kontaktirajte nas.

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Preuzmite CORELEAD katalog