D3017 – San Francisco

D3017 – San Francisco

Dizajn koji se uklapa u svaki stil enterijera. LED svetla na ivici rama. Zaštitna folija u slučaju da se ogledalo razbije. Malo kozmetičko ogledalo sa lupom kao dodatak podnom ogledalu.

Pravougaono LED ogledalo koje prikazuje figuru celom dužinom. Model SAN FRANCISCO ima zaštitnu foliju u slučaju da se ogledalo razbije (ne rasprši se) i LED svetla su na ivici rama. Dizajn ogledala je jednostavan, ali moderan, tako da će se lepo uklopiti u spavaću sobu, hotel ili butik. Koristan dodatak ovom modelu je malo kozmetičko ogledalo sa LED osvetljenjem i uveličavajućom lupom (uvećava čak 3x). Kozmetički dodatak se može koristiti samostalno, ili se lako nasloniti na samo ogledalo (putem magneta), tako da ga ne oštećuje.

*

Standardne funkcije

Touch dugme
Dimer
Zaštitna folija

*

Opcione funkcije

Menjanje boja
Odmagljivač
Bluetooth
Sat
Radar
Bioritam
Prečišćavanje IOJ
Pojačivač svetla

Saznajte
još detalja.

Svi naši proizvodi su kombinacija modernog dizajna i vrhunske funkcionalnosti. Saznajte više o tehničiim karakteristikama ovog proizvoda, dostavi i ostalim neophodnim detaljima.
Icons CL copy copy-24

Ne žurite,
to nije sve.

Da li ste pregledali naše ostale proizvode? Pogledajte slične modele kako biste napravili izbor baš po vašoj meri.

.

D3037 – Lisboa

Model jednostavnih linija, modernog dizajna. Pravougaoni, aluminijumski okvir sa LED svetlima koja se nalaze unutar ogledala. Prekidač za svetlo i postolje koje podržava dno tako da se lako može postaviti u bilo koju prostoriju.

.

C009

Multifunkcionalna, lepa okrugla lampa. LED svetlosni prsten na prednjoj strani lampe okružen je aluminijumskim detaljima. USB port omogućava punjenje telefona dok koristite ogledalo. Model dostupan u dve boje.

.

Calais

Model od PS materijala visoke propustljivosti i sa veoma jednostavnim i sigurnim mehanizmom kačenja na zid. Ogledalo poseduje glavno i ambijentalno svetlo. Moderan dizajn, mogućnost odabira između 3 modela.

.

Hepburn

Model sa aluminijumskim okvirom koji ima dve široke PMMA ploče postavljene na zadnjoj strani ogledala. Svetlost se emituje na vrhu i dnu ogledala, što je veoma interesantno. Mogućnost izbora između dve boje okvira.

.

Milan

Model čije je glavno svetlo prijatne jačine, a opet dovoljno jako da zadovolji dnevne potrebe. S druge strane, ambijentalno svetlo menja boju u skladu sa muzikom puštenom preko Bluetooth-a. MILAN model je dostupan u tri oblika.

.

Madrid

Model ogledala čiji je okvir oivičen svetlećom trakom. Mlečni PU poklopac na vrhu trake čini LED lampice nevidljivim, a aluminijumski okvir je skriven iza ogledala. Model dostupan u različitim stilovima i oblicima.

.

Reims

Ogledalo minimalističkog dizajna i vrhunskih funkcionalnosti. Svetlost se emituje kroz PMMA panel visoke propustljivosti, a sam izvor svetlosti je sakriven unutar zadnjeg panela. Mogućnost izbora između dva oblika: kvadratnog i okruglog.

Pogledajte
sve proizvode.

Odaberite kategoriju koja vas interesuje i pronađite proizvod iz našeg asortimana koji je u skladu sa vašim potrebama.

Kontaktirajte nas.

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Preuzmite CORELEAD katalog