Prague

Prague

LED svetlo na prednjoj strani ogledala. Aluminijumski okvir. Oblik i stil modela se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Jednostavno i elegantno kupatilsko ogledalo čije se LED lampice ne vide na prvi pogled. Meko, prirodno osvetljenje. Kako je dizajn ogledala potpuno prilagodljiv, ono se vrlo lako može uklopiti u svaki dizajn enterijera.

*

Standardne funkcije

Touch dugme
Dimer
Zaštitna folija

*

Opcione funkcije

Menjanje boja
Odmagljivač
Bluetooth
Telefon
Sat
Radar

Saznajte
još detalja.

Svi naši proizvodi su kombinacija modernog dizajna i vrhunske funkcionalnosti. Saznajte više o tehničiim karakteristikama ovog proizvoda, dostavi i ostalim neophodnim detaljima.
Icons CL copy copy-28
Icons CL copy copy-25
Icons CL copy copy-26

Materijali i boje

Aluminijumski okviri, sa ili bez PU pojasa, lupa, dostupne boje: crna,
zlato/brušeno zlato, srebro, mermer. 5mm srebrno ogledalo bez bakra
Aluminijumski okviri, sa ili bez PU pojasa, lupa, dostupne boje: crna,
zlato/brušeno zlato, srebro, mermer. 5mm srebrno ogledalo bez bakra

Ne žurite,
to nije sve.

Da li ste pregledali naše ostale proizvode? Pogledajte slične modele kako biste napravili izbor baš po vašoj meri.

.

D3037 – Lisboa

Model jednostavnih linija, modernog dizajna. Pravougaoni, aluminijumski okvir sa LED svetlima koja se nalaze unutar ogledala. Prekidač za svetlo i postolje koje podržava dno tako da se lako može postaviti u bilo koju prostoriju.

.

C009

Multifunkcionalna, lepa okrugla lampa. LED svetlosni prsten na prednjoj strani lampe okružen je aluminijumskim detaljima. USB port omogućava punjenje telefona dok koristite ogledalo. Model dostupan u dve boje.

.

Calais

Model od PS materijala visoke propustljivosti i sa veoma jednostavnim i sigurnim mehanizmom kačenja na zid. Ogledalo poseduje glavno i ambijentalno svetlo. Moderan dizajn, mogućnost odabira između 3 modela.

.

Hepburn

Model sa aluminijumskim okvirom koji ima dve široke PMMA ploče postavljene na zadnjoj strani ogledala. Svetlost se emituje na vrhu i dnu ogledala, što je veoma interesantno. Mogućnost izbora između dve boje okvira.

.

Milan

Model čije je glavno svetlo prijatne jačine, a opet dovoljno jako da zadovolji dnevne potrebe. S druge strane, ambijentalno svetlo menja boju u skladu sa muzikom puštenom preko Bluetooth-a. MILAN model je dostupan u tri oblika.

.

Madrid

Model ogledala čiji je okvir oivičen svetlećom trakom. Mlečni PU poklopac na vrhu trake čini LED lampice nevidljivim, a aluminijumski okvir je skriven iza ogledala. Model dostupan u različitim stilovima i oblicima.

.

Reims

Ogledalo minimalističkog dizajna i vrhunskih funkcionalnosti. Svetlost se emituje kroz PMMA panel visoke propustljivosti, a sam izvor svetlosti je sakriven unutar zadnjeg panela. Mogućnost izbora između dva oblika: kvadratnog i okruglog.

Pogledajte
sve proizvode.

Odaberite kategoriju koja vas interesuje i pronađite proizvod iz našeg asortimana koji je u skladu sa vašim potrebama.

Kontaktirajte nas.

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Preuzmite CORELEAD katalog