Svi proizvodi

Svi proizvodi

Izaberi oblik:

Image Filter

Izaberi kategoriju:

.

Venice

Klasičan, veoma popularan dizajn ogledala. Glavno i ambijentalno svetlo. LED lampa se može lako zameniti. Mogućnost odabira između 3 modela.

.

D1022 – Max

Model modernog dizajna u kojem možete videti celu figuru tela. Jedinstven dizajn tako da ogledalo može lako da stoji na zidu ili podu.

.

Seoul

Model sa elegantnim, trouglastim aluminijumskim okvirom koji pruža ambijentalno svetlo. Mogućnost prilagođavanja oblika i stila ogledala.

.

Melbourne

Model poseduje glavno i ambijentalno svetlo. Ogledalo se može postaviti horizontalno i vertikalno i dostupno je u različitim veličinama.

.

Lima

Jednostavan dizajn, aluminijumski profil na zadnjoj strani ogledala sa pričvršćenom LED trakom. Silikon na LED traci čini ogledalo sigurnim i vodootpornim. Oblik i dizajn ogledala se mogu prilagoditi.

.

Reims

Ogledalo minimalističkog dizajna i vrhunskih funkcionalnosti. Svetlost se emituje kroz PMMA panel visoke propustljivosti, a sam izvor svetlosti je sakriven unutar zadnjeg panela. Mogućnost izbora između dva oblika: kvadratnog i okruglog.

.

Prague

LED svetlo na prednjoj strani ogledala. Aluminijumski okvir. Oblik i stil modela se mogu prilagoditi vašim potrebama.

.

Atlanta

Model kvadratnog oblika sa svetlom na prednjoj strani ogledala. Aluminijumski okvir je skriven iza ogledala, a poseban deo za šminkanje uvećava 3X.

.

Springfield

Model koji je dostupan u dva oblika: okrugli i kvadratni. Ogledalo dolazi sa odvojivom policom na crnom metalnom okviru i pruža minimalističko, ambijentalno svetlo.

.

Lyon

Luksuzni model sa osvetljenim prednjim ogledalom i PU poklopcem na vrhu trake koji LED lampice čini nevidljivim, a svetlost mekšom. Ogledalo dostupno u više boja i oblika.

.

Madrid

Model ogledala čiji je okvir oivičen svetlećom trakom. Mlečni PU poklopac na vrhu trake čini LED lampice nevidljivim, a aluminijumski okvir je skriven iza ogledala. Model dostupan u različitim stilovima i oblicima.

.

Milan

Model čije je glavno svetlo prijatne jačine, a opet dovoljno jako da zadovolji dnevne potrebe. S druge strane, ambijentalno svetlo menja boju u skladu sa muzikom puštenom preko Bluetooth-a. MILAN model je dostupan u tri oblika.

.

Nice

Zanimljiv model ogledala sa neprimetnim ivicama. LED svetlost se emituje kroz PMMA panel visoke propustljivosti. Kombinacija mat bele akrilne trake i glatkih LED svetala.

.

Athens

Model minimalističkog, zanimljivog dizajna sa PMMA okvirom visoke propustljivosti. Ogledalo poseduje glavno i ambijentalno svetlo i lako se uklapa u enterijer.

.

Edelweiss

Okruglo LED ogledalo sa aluminijumskim ramom dostupnim u dve boje i više dezena. Osvetljen prednji deo ogledala.

.

Koln

Model jednostavnog ali upečatljivog dizajna sa aluminijumskim okvirom. Ogledalo pogodno za Bluetooth konektovanje. Okvir dostupan u dve boje: crnoj i srebrnoj.

.

Barcelona

Model sa aluminijumskim okvirom koji je veoma jak, ali se vidi samo jedan njegov deo. To odaje utisak da je on zapravo uzak, moderan. Svetlo je ambijentalno sa PC linearnim poklopcem.

.

Hepburn

Model sa aluminijumskim okvirom koji ima dve široke PMMA ploče postavljene na zadnjoj strani ogledala. Svetlost se emituje na vrhu i dnu ogledala, što je veoma interesantno. Mogućnost izbora između dve boje okvira.

.

Nottingham

Model sa aluminijumskim okvirom. Četiri široke PMMA ploče postavljene na zadnjoj strani ogledala čine svetlo veoma jakim. Mogućnost izbora između tri boje okvira.

.

Berlin

Osvetljen prednji deo ogledala i odvojiva (osvetljena) polica. Model dolazi uz uveličavajući deo za šminkanje.

.

Zurich

Model sa osvetljenom prednjom stranom ogledala, odvojivom (osvetljenom) policom. Aluminijumski okvir i ogledala i police.

.

Zug

Model koji je kombinacija ogledala i ormarića. Utičnica i bežični punjač mogu se ugraditi unutar samog ormarića. Mogućnost izbora između tri boje aluminijumskih ormara.

.

Lille

Hibridni model LED ogledala i LED ormarića za ogledalo. Ogledalo ima integrisani bežični punjač za telefon. Izbor između dve boje aluminijumskog rama.

.

Gdynia

Hibridni model LED ogledala i LED ormarića za ogledalo. Kombinacija tri ogledala koja emituju svetlost. Ogledala mogu da se rotiraju za 90°.

.

Calais

Model od PS materijala visoke propustljivosti i sa veoma jednostavnim i sigurnim mehanizmom kačenja na zid. Ogledalo poseduje glavno i ambijentalno svetlo. Moderan dizajn, mogućnost odabira između 3 modela.

.

Normandy

Model sa PMMA plastičnim okvirom visoke svetlosne propusnosti. Ogledalo poseduje glavno i ambijentalno svetlo koje daju meko i ravnomerno osvetljenje. Model dostupan u dva oblika.

.

Navarre

Ogledalo sa transparentnim ivicama, koje čine svetlost zanimljivom. Model ima glavno i ambijentalno svetlo, a dostupan je u dva oblika: kvadratni i okrugli.

.

Boston

Zanimljivo, posebno dizajnirano ogledalo sa livenim PMMA okvirom od kristala. Model ima glavno i ambijentalno svetlo i dostupan je u raznim veličinama.

.

Rio

Model ima glavno i ambijentalno svetlo, PMMA okvir sa kristalima i dostupan je u raznim veličinama i oblicima. Zanimljiv, upečatljiv dizajn prikladan za razne prostorije.

.

MC9013

Model sa aluminijumskim okvirom, podesivom policom, a svetla na ormanu svetle i napred i iznutra. Mogućnost izbora veličine ogledala.

.

MC9015

Model koji ima aluminijumski okvir, podesivu policu i može se ugraditi u zid ili okačiti. Osvetljena prednja vrata ogledala. Mogućnost izbora više veličina ogledala.

.

MC9016

Model koji pruža osvetljenje i na prednjoj i zadnjoj strani. Ima aluminijumski okvir i podesivu policu. Može se ugraditi u zid ili okačiti.

.

MC9018

LED ormarić sa aluminijumskim okvirom i podesivom policom. Osvetljena su prednja vrata ogledala i ugrađena je USB utičnica. Mogućnost izbora više veličina ogledala.

.

MC9020

Neosvetljeni ormar sa ogledalom koji se može ugraditi u zid ili okačiti. Model ima aluminijumski okvir i postoji mogućnost izbora više veličina ogledala.

.

MC9024 – Elsa

Frižider za kozmetiku i šminku sa ogledalom sa aluminijumskim ramom. Model se sastoji od dva skladišta i jednog rashladnog prostora. ELSA ormarić ima utičnicu i USB interfejs.

.

ML002 – A

Model minimalističkog dizajna koji ima aluminijumsko telo lampe i PMMA abažur. Dostupan u raznim veličinama.

.

ML002 – P

Model minimalističkog dizajna napravljen od PMMA materijala visoke propustljivosti. Dostupan u raznim veličinama.

.

ML002 – E

Model sa minimalističkim, sofisticiranim linijama, napravljen od PMMA materijala visoke propustljivosti. Dostupan u raznim veličinama.

.

ML003 – P

Model minimalističkog dizajna napravljen od PMMA materijala visoke propustljivosti. Dostupan u više veličina.

.

ML030 – P

Model minimalističkog dizajna napravljen od PMMA materijala visoke propustljivosti koji omogućava osvetljenje celog prostora. Dostupan u više veličina.

.

ML501

Model modernog, minimalističkog dizajna napravljen od PMMA materijala visoke propustljivosti koji omogućava osvetljenje celog prostora. Dostupan u više veličina.

.

C009

Multifunkcionalna, lepa okrugla lampa. LED svetlosni prsten na prednjoj strani lampe okružen je aluminijumskim detaljima. USB port omogućava punjenje telefona dok koristite ogledalo. Model dostupan u dve boje.

.

D2012 – Venice

Model malih dimenzija, ne zauzima mnogo prostora, ali njegov moderan dizajn će sigurno biti upečatljiv detalj u svakoj prostoriji.

.

D3017 – Lyon

Model koji ima ram od crnog aluminijuma, oslonac na zadnjoj strani i staklo otporno na eksploziju. Touch-dugme, postavljeno na ogledalo, omogućava lako rukovanje svetlom.

.

D3017 – San Francisco

Pravougaoni model ogledala koje prikazuje figuru celom dužinom, ima zaštitnu foliju u slučaju da se razbije, i ima LED svetla su na ivici rama. Moderan dizajn.

.

D3037 – Lisboa

Model jednostavnih linija, modernog dizajna. Pravougaoni, aluminijumski okvir sa LED svetlima koja se nalaze unutar ogledala. Prekidač za svetlo i postolje koje podržava dno tako da se lako može postaviti u bilo koju prostoriju.

.

D8001 – Belgrade

Ogledalo koje prikazuje celu figuru, ima sklopivo postolje i jedinstveni oblik. Moderan dizajn koji se lako uklapa u enterijer.

.

D3041 – Normandy

Model sa sklopivim stalkom, elegantnog, minimalističkog dizajna. LED svetla su postavljena na ivice spoljašnjeg ogledala. NORMANDY model prikazuje celu figuru.

Preuzmite CORELEAD katalog